Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Esportiu MALLORCA (1336484) - Comando Oregar (1581287) » 703806363: T71/J3/IV

Liga 703806363 Información oficial sobre el partido 703806363 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / IV.55 (3478)

Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 0 - 3 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
0 - 1 Ville Suokas (10')
0 - 2 Phala Dara (44')
0 - 3 Carlos Enrique Gárate (83')
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 0 - 3 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 0 - 4 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Esportiu MALLORCA

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mallorca va estar a punt de marcar quan Heinz Fahringer va fer una passada impressionant a Antonio Diego, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nelson Porte de Mallorca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Comando Oregar

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ville Suokas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Phala Dara va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 0 - 2 per a Comando.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Enrique Gárate va augmentar l'avantatge de Comando a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Silvan Elsaesser va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 35, i va passar la pilota a Carlos Enrique Gárate, però aquest no va encertar a marcar.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Carlos Enrique Gárate de Comando va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Carlos Enrique Gárate, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Comando va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Comando la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luís Philipe Seixas Dias al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Dubán Machado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Phala Dara va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Dubán Machado quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Fontanete, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jörn Popig.