Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAR VEIDER (1433701) - Taboolators (1419863) » 703804336: T71/J14/IV

Liga 703804336 Información oficial sobre el partido 703804336 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / IV.18 (3441)

BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 1 - 2 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
张 (Zhang) 友栋 (Youdong) (20') 1 - 0
1 - 1 Marc Tauser (35')
1 - 2 Erhan Akıllı (89')
BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 1 - 2 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 1 - 1 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAR VEIDER

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Kevin Just va pentinar un córner cap al segon pal que 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VEIDER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Manuel Jiménez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Taboolators. La jugada d'estratègia del VEIDER per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Giuseppe Vigliotti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 张 (Zhang) 友栋 (Youdong).
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomas Fardal de VEIDER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Tomas Fardal de VEIDER es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Kevin Just de VEIDER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Taboolators

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 35 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marc Tauser.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Taboolators prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Erhan Akıllı.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Reinhardt Niebeling, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marc Tauser no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Gleb Oleshko va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Gleb Oleshko, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 44 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Taboolators que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cecilio Camuso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Taboolators va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Reinhardt Niebeling va desviar el xut final de Fernando Melón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.