Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sisc C.F. (48625) - L'Hospitalet F. C. (486920) » 703802288: T71/J6/II

Liga 703802288 Información oficial sobre el partido 703802288 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / II.2 (3405)

Sisc C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisc C.F.' en el partido 3 - 0 L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido
Marco Marinha (36') 1 - 0
Tan Kiong Yew (70') 2 - 0
Tan Kiong Yew (86') 3 - 0
Sisc C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisc C.F.' en el partido 3 - 0 L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sisc C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisc C.F.' en el partido 2 - 0 L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sisc C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Sisc, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Marco Marinha per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Tan Kiong Yew de Sisc va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Sisc va augmentar la diferència quan Tan Kiong Yew no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giampiero Scannapieco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Sisc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Giampiero Scannapieco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ricardo Galindo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ricardo Galindo de Sisc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Nick Feiereisen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Kazimir Kokelj de Sisc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

L'Hospitalet F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de L'Hospi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Chamizo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Dávid Csapliczky va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Nick Feiereisen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Joan Monguillot completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pedro Ganca s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.