Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Puig-reig (993074) - Crakòvio (1335605) » 702801195: T71/R1

Copa 702801195 Información oficial sobre el partido 702801195 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido 3 - 4 Crakòvio Alineación oficial del equipo 'Crakòvio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido 2 - 2 Crakòvio Alineación oficial del equipo 'Crakòvio' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,1 % 50,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Puig-reig

Goles Goles

  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Puig-reig el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Johannes Guettersberger va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Puig-reig no perdien la fe, i al minut 63 del partit, Luke Castle va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Luke Castle va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Santiago Santana quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Guido Hassler va ridiculitzar a en Emilio Irisco amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Kourosh Ardestanian de Puig-reig va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Kourosh Ardestanian va estar a punt de marcar al minut 59 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Porfírio Fernandes Basto de Puig-reig va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Crakòvio

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mirko Bouvrot quedar desmarcat i marcar per a Crakòvio al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Crakòvio va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Leopold Padua, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Isidor Clavé de Crakòvio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Isidor Clavé, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Méndez Melgar va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Emilio Irisco va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mirko Bouvrot després que el jugador de Crakòvio li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.