Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iakitoon (795395) - Atl. de Martí. (1337279) » 702801102: T71/R1

Copa 702801102 Información oficial sobre el partido 702801102 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

Iakitoon Alineación oficial del equipo 'Iakitoon' en el partido 2 - 5 Atlético de Martí Alineación oficial del equipo 'Atlético de Martí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Iakitoon Alineación oficial del equipo 'Iakitoon' en el partido 1 - 4 Atlético de Martí Alineación oficial del equipo 'Atlético de Martí' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iakitoon

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 8, en Manolo Merino del Iakitoon va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Olef Wota que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Mariusz Walo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Iakitoon, al minut 55. El marcador va canviar a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Iakitoon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Olef Wota, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vittorio Blindenbacher, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Olef Wota no va entrar per centímetres.

Atlético de Martí

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Atlético va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Drahoslav Vidinský, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tom Baccino que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Steven Gemarino va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 7, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atlético.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Thankred Trennt va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fernando 'El Niño' Torres de Atlético l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 62 de partit.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Atlético va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Steven Gemarino, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Toño Pinilla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fernando 'El Niño' Torres, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Michal Habiňák, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Michal Habiňák va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Miika Leviäkangas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.