Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cultural F.C. (122356) - GOGOS C.F. (1436546) » 702800953: T71/R1

Copa 702800953 Información oficial sobre el partido 702800953 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

Piononos Mix XI Alineación oficial del equipo 'Piononos Mix XI' en el partido 6 - 7 GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piononos Mix XI Alineación oficial del equipo 'Piononos Mix XI' en el partido 1 - 1 GOGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GOGOS C.F.' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piononos Mix XI

Goles Goles

  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 89. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en János Kádi va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Piononos prenia la batuta de l'encontre al minut 97, quan en Cosmin Dolha va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Giorgio Ragusa al minut 108 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro César Sánchez Aguado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miquel Puig-Sureda.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cosmin Dolha de Piononos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sergio Alcoverro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Piononos, Manuel Giralt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Piononos Pedro César Sánchez Aguado no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giorgio Ragusa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Miquel Puig-Sureda xutant per a Piononos va fer anar la pilota just on la volia, però Giorgio Ragusa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Piononos Rubèn Tubella no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giorgio Ragusa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.

GOGOS C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Gianni Marradi va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Adam Steiger va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. GOGOS posava el marcador 0 a 1.
  • 161 Minuto 110 (Gol por el centro): Als 110 minuts de partit, 敏彦 (Toshihiko) 天野 (Amano) de GOGOS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gianni Marradi va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Roberto Combeller, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Bruno Ursella va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GOGOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roberto Combeller, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Gary Desmonts de GOGOS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gianni Marradi de GOGOS va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gary Desmonts al minut 55 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Bruno Ursella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Roberto Combeller va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Giralt, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de GOGOS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Àngel Brosa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En Adam Steiger al minut 107 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Kay Schalt de GOGOS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Giralt en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Gianni Marradi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a GOGOS.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Adam Steiger de GOGOS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Giralt en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Víctor Rico de GOGOS va superar Manuel Giralt, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 5 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de GOGOS Victor Albright no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Giralt es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.