Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORUM LANGREO (990550) - Los rugbyers (1582317) » 702800767: T71/R1

Copa 702800767 Información oficial sobre el partido 702800767 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

FORUM LANGREO Alineación oficial del equipo 'FORUM LANGREO' en el partido 7 - 4 Real CIub Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'Real CIub Deportivo de La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FORUM LANGREO Alineación oficial del equipo 'FORUM LANGREO' en el partido 1 - 2 Real CIub Deportivo de La Coruña Alineación oficial del equipo 'Real CIub Deportivo de La Coruña' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,3 % 52,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORUM LANGREO

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LANGREO. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ruperto Cendrero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LANGREO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ruperto Cendrero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportivo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar Vasconcellos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LANGREO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Benito Vázquez Huertas de LANGREO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Vasconcellos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benito Vázquez Huertas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! 吴 (Wu) 新杰 (Xinjie) de LANGREO va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Benito Vázquez Huertas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de LANGREO Sabino Otano no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pedro Maza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de LANGREO, Ibio Badillo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 4 al marcador.

Real CIub Deportivo de La Coruña

Goles Goles

  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 66 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Antonio Flores de Deportivo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 en Pol Knegt va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Pol Knegt sempre és una garantia. Al minut 85, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Bernardo Ramírez marcar el 2 - 3 per al Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Boris Preşa quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 111, quan Miguel Hernando va quedar-se sol davant el porter Sabino Otano, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moritz Reissdorf de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pedro Maza xutant per a Deportivo va fer anar la pilota just on la volia, però Sabino Otano, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Deportivo, Moritz Reissdorf, col·locà la pilota just a les mans d'en Sabino Otano. El marcador: 5 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Pol Knegt de Deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sabino Otano en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.