Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Imperio Caesar (796321) - UDS siempre (1415832) » 702800025: T71/R1

Copa 702800025 Información oficial sobre el partido 702800025 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido 1 - 2 UDS siempre Alineación oficial del equipo 'UDS siempre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido 1 - 1 UDS siempre Alineación oficial del equipo 'UDS siempre' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Imperio Caesar

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Tamir Ezraty de Imperio va demostrar les seves habilitats al minut 62 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tamir Ezraty va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Tamir Ezraty del Imperio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Damian Dułaj va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Imperio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damian Dułaj de Imperio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Avichai Osher.

UDS siempre

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a siempre prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Czesław Bożejewicz.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): El siempre era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sten Kure va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Riccardo Guerriero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Koray Alaçam, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): siempre va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Czesław Bożejewicz va quedar-se sol davant el porter Koray Alaçam, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Brent Shulman no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sten Kure estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Santiago Iriberri va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Grayson Grantham va intentar anar-se'n per velocitat al minut 69 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Czesław Bożejewicz de siempre es va guanyar la targeta groga merescudament.