Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skorpiés Sasori de Ika Ria (1589085) - U.D. Puente de Hierro (1592753) » 702799977: T71/R1

Copa 702799977 Información oficial sobre el partido 702799977 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido 3 - 0 U.D. Puente de Hierro Alineación oficial del equipo 'U.D. Puente de Hierro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido 2 - 1 U.D. Puente de Hierro Alineación oficial del equipo 'U.D. Puente de Hierro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skorpiés Sasori de Ika Ria

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Otili Munitiz va donar a Skorpiés un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Skorpiés. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Eric Berendtsen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 en Carlos Alberto Riujano va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 11 en Otili Munitiz ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Carlos Alberto Riujano el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Otili Munitiz va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Efthimios Partsalakis que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Utribe de Skorpiés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matteo Meduri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.D. Puente de Hierro

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Puente van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marco Antonio Sanz va sortir desviat a la dreta de la porteria.