Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartans ll de Catalunya.F.C (1587646) - Gunners VIII Milla (801945) » 702799424: T71/R1

Copa 702799424 Información oficial sobre el partido 702799424 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

Spartans ll de Catalunya.F.C Alineación oficial del equipo 'Spartans ll de Catalunya.F.C' en el partido 0 - 1 Gunners VIII Milla Alineación oficial del equipo 'Gunners VIII Milla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartans ll de Catalunya.F.C Alineación oficial del equipo 'Spartans ll de Catalunya.F.C' en el partido 2 - 1 Gunners VIII Milla Alineación oficial del equipo 'Gunners VIII Milla' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartans ll de Catalunya.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Al minut 22, SCll va disposar d'un penal a favor, però el xut de Bart Howard va ser aturat per Silvino Lima Vieira.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Heikki Kaasinen va entorpir al marcador d'en Fernando Belluzzi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Al minut 96 es va veure una gran oportunitat per a SCll per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per János Mészáros, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Remy Armansperg hauria d'haver estat gol al minut 114 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Schnatter de SCll va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Gunners VIII Milla

Goles Goles

  • 143 Minuto 97 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ARS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 97, Čestmír Vodehnal va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Čestmír Vodehnal va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nikolay Monetov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 110 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Norman Görslow. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a 健人 (Kento) 後藤 (Goto) després que el jugador de ARS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 98 (Tarjeta roja directa): Al minut 98, 许 (Xu) 英梁 (Yingliang) de ARS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.