Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Outliers FC (1333680) - Bohemians YAHSWIS (486468) » 702799352: T71/R1

Copa 702799352 Información oficial sobre el partido 702799352 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 1

los coruños Alineación oficial del equipo 'los coruños' en el partido 1 - 4 valenciaclubdejofra Alineación oficial del equipo 'valenciaclubdejofra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
los coruños Alineación oficial del equipo 'los coruños' en el partido 0 - 6 valenciaclubdejofra Alineación oficial del equipo 'valenciaclubdejofra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los coruños

Goles Goles

  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): El Juan Carlos Badorrey va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel coruños. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): coruños van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Gonzalo Martínez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): coruños va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juan Antonio Amores va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Adrián Madariaga va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

valenciaclubdejofra

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Als 20 minuts de partit, Elazar Ardohain de valenciaclubdejofra va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Elazar Ardohain es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Guillermo Valdenebro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a valenciaclubdejofra augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Josef Šotola es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): valenciaclubdejofra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Delio Lojo va desviar el xut final de Stephen Banermain després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Josef Šotola quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Elazar Ardohain de valenciaclubdejofra, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el valenciaclubdejofra va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Elazar Ardohain s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.