Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

e-psy (1435978) - A.A.Kamandulas (308950) » 701730480: T70/R8

Copa 701730480 Información oficial sobre el partido 701730480 en Hattrick

14.09.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 8

e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 1 - 3 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 0 - 1 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

e-psy

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): e-psy s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Nuno Romão de Carvalho per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Gerhard IJbema gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oyugun Buqa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Urbaneja va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En James Ormsby-Gore del e-psy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gerhard IJbema va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Oyugun Buqa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): e-psy enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Botija Vela de e-psy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 187 Minuto 41 (Gol tiro lejano): Era obvi que el A.A.Kamandulas volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 41 van aconseguir marcar quan en Krasimir Karabadzhakov va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 1.
  • 187 Minuto 44 (Gol tiro lejano): En Igor Dzidziec conduïa pel cercle central i, veient a en Marcel Kostelac desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.
  • 187 Minuto 90 (Gol tiro lejano): L'entrenador del A.A.Kamandulas va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 90 va arribar el 1 - 3 quan en 洪 (Hong) 发平 (Faping) va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): A.A.Kamandulas van sortir al contraatac al minut 44, però Aluda Murghulia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Igor Dzidziec.