Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV eteranos (995152) - Super Murcia (1364889) » 701551182: T70/R6

Copa 701551182 Información oficial sobre el partido 701551182 en Hattrick

31.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 6

PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido 6 - 0 Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido 2 - 0 Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido
Tiene mucha potra 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV eteranos

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 l'àrbitre va premiar eteranos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Aki Tanninen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Julian Pflitsch va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en José Miguel Fandiño per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Abraam Laza va augmentar l'avantatge de eteranos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Aki Tanninen va augmentar la diferència de eteranos a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 71 i semblava que eteranos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Abraam Laza va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 5 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): El gol de falta de Aki Tanninen sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 85 i ampliar l'avantatge de eteranos a 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Soroor Al-Zaabi del eteranos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gayo Castellblanch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): En Julian Pflitsch, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Super Murcia

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): El Murcia va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Daniel Mujal la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 47 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Murcia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Geoffroy Gressier va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Miguel Fandiño de Murcia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Patrick Stoica de Murcia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Terje Reitan.