Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spidey Team (436032) - Parousia (1332937) » 701457093: T70/R5

Copa 701457093 Información oficial sobre el partido 701457093 en Hattrick

24.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 5

Spidey Team Alineación oficial del equipo 'Spidey Team' en el partido 3 - 2 Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spidey Team Alineación oficial del equipo 'Spidey Team' en el partido 2 - 0 Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spidey Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors del Spidey amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 60, deixant Gastón Fernández en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 120 Minuto 92 (Gol de falta): Una falta al minut 92 va provocar un lliure directe. Josep Gumbau el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vladimiro Sánchez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Spidey se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 96.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Josep Gumbau del Spidey ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Diego Zumalacarregui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Spidey se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Zumalacarregui va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gastón Fernández va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael Álvarez Miguel va fer una magnífica centrada, però la rematada de Benoît Hoarau va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vladimiro Sánchez va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Victorio Ochoa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Diego Zumalacarregui arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Zumalacarregui! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Al minut 109, Diego Zumalacarregui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hugo Ayala va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Parousia

Goles Goles

  • 174 Minuto 54 (Gol de penalti): En Bachir Saade va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 54. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 108 Minuto 95 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 2 s'ha de veure repetit: en Manuel Moragas de Parousia va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Viktor Vujasinović, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Marco Picicco es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 20 minuts, el Parousia va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Parousia van sortir al contraatac al minut 34, però Abel Ramos Vela va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Parousia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xocas Acha va sortir desviat a la dreta de la porteria.