Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiton C.F. (779317) - palomera blanes (119634) » 701457030: T70/R5

Copa 701457030 Información oficial sobre el partido 701457030 en Hattrick

24.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 5

Xiton C.F. Alineación oficial del equipo 'Xiton C.F.' en el partido 3 - 2 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xiton C.F. Alineación oficial del equipo 'Xiton C.F.' en el partido 1 - 1 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xiton C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Xiton prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Luis Antonio Domingotegui va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Xiton pel centre va donar un gran resultat: el gol de Massimo Pavese va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Xiton va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vidal Valldeperes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Vidal Valldeperes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Xiton.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Massimo Pavese que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Resa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zanni Lughero de Xiton amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Justin Scharfenort de Xiton va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

palomera blanes

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Jacobo Gudar va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 80 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Detlev Stumbaum va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Bruno Claire, que no va fallar i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Simeon Kisimov va fer una jugada per la banda esquerra, però Unai Arexita va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Detlev Stumbaum va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Unai Arexita no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 290 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Simeon Kisimov va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Felipe Carlos González va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Felipe Carlos González quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Unai Arexita va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): palomera va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Julio Garaycoa es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.