Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JESUITAS F.C. (1421260) - Enzo PFC (124144) » 701346292: T70/R4

Copa 701346292 Información oficial sobre el partido 701346292 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

JESUITAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JESUITAS F.C.' en el partido 0 - 2 Enzo PFC Alineación oficial del equipo 'Enzo PFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JESUITAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JESUITAS F.C.' en el partido 1 - 3 Enzo PFC Alineación oficial del equipo 'Enzo PFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JESUITAS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de IHS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Reinar Buchwald, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 209 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En José María Moncada, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Enzo PFC, però Luis Peón no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Rémi Godet de IHS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Enzo PFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Enzo PFC es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Shahin Al Khater es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Miguel Fernández Granados va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gualberto Muñoz al minut 4 semblava entrar, però Antonio Rivero Martín va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olaf Bertold Taubert-Lohse ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Luis Peón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Enzo PFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olaf Bertold Taubert-Lohse de Enzo PFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.