Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Sergius (1367666) - Badmotorfinger (1437866) » 701346105: T70/R4

Copa 701346105 Información oficial sobre el partido 701346105 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

F.C. Sergius Alineación oficial del equipo 'F.C. Sergius' en el partido 1 - 2 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Sergius Alineación oficial del equipo 'F.C. Sergius' en el partido 1 - 1 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,5 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sergius

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sergius contenien la respiració mentre en Rudolf Heilesen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Augustyn Madejczyk, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Leo Kapelj gairebé va marcar per a Sergius des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Sergius va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Enrique Abizanda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Sergius va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leo Kapelj ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Radomír Dáňa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Abizanda.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andi Jahl de Sergius la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Badmotorfinger

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ilkka Pölhö que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Badmotorfinger es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ilkka Pölhö es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Lisandros Aggelakis haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Badmotorfinger al minut 22.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Stanko Radov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Nenad Stoisavljević va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Aatish Uniyal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Nenad Stoisavljević va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nenad Stoisavljević es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.