Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rubena F.C (119881) - F.C Plicationix (313354) » 701345862: T70/R4

Copa 701345862 Información oficial sobre el partido 701345862 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

Rubena F.C Alineación oficial del equipo 'Rubena F.C' en el partido 4 - 5 F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rubena F.C Alineación oficial del equipo 'Rubena F.C' en el partido 2 - 4 F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido
Tiene suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubena F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ramon Josep Gispert, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rubena se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Rubena va aconseguir el 2 - 0 quan Javier Sevila va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 54 minuts, el tirador de faltes del Rubena va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Valderrábano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Valderrábano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ramon Josep Gispert va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 61. En Pablo Valderrábano va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 96, Javier Sevila de Rubena va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramon Josep Gispert de Rubena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rubena Dani Xixons va intentar enganyar Jorge Garret amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rubena Pablo Valderrábano, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jorge Garret. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rubena Ramon Josep Gispert va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Rubena, Eftichios Farakidis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Frederik Hofer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jorge Garret va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Rubena i 4 - 5 al marcador.

F.C Plicationix

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Carlo Maggio va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Plicationix en aconseguir el 2 - 1.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jimmy Pulido va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Plicationix va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 71.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Roald Huyvaert va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 100 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Plicationix la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): En Silvester Haban va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marcos Oliveras xutant per a Plicationix va fer anar la pilota just on la volia, però Pino Pesticcio, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Johnny Godínez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Plicationix.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Plicationix Jimmy Pulido no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pino Pesticcio es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Silvester Haban de Plicationix va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.