Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EMF FC (1434441) - Cadiz FC (439606) » 701345748: T70/R4

Copa 701345748 Información oficial sobre el partido 701345748 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

EMF FC Alineación oficial del equipo 'EMF FC' en el partido 3 - 5 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EMF FC Alineación oficial del equipo 'EMF FC' en el partido 1 - 2 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
Tiene suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMF FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de EMF van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Shkodran Kobus.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): En Ubaldo Mañón entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al EMF, un peu providencial d'en Timo Suomela va situar el 2-2 al panell digital.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Iker Conalos es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a EMF per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Timo Suomela, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Lars Egil Ophus va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EMF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Lars Egil Ophus de EMF va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ubaldo Mañón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cadiz FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Stephan Schanze va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Alexey Nadeev de Cadiz va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cadiz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Anthony Mmadu.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Cadiz va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Anthony Mmadu.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francisco Balay va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Cadiz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Alexey Nadeev va quedar-se sol davant el porter Luis Ribet, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Carlo Batini va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Ribet va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tanzil Isep va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.