Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Confinados F.C (989417) - Legazpi (798078) » 701345507: T70/R4

Copa 701345507 Información oficial sobre el partido 701345507 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

Confinados F.C Alineación oficial del equipo 'Confinados F.C' en el partido 2 - 3 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Confinados F.C Alineación oficial del equipo 'Confinados F.C' en el partido 1 - 3 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Confinados F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Confinados va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Rubén Taroja va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Confinados i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 34 minuts de joc. Mentre en Rubén Taroja el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Gurp al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique Quiñones del Real va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Balthasar Gebhardt Rauhut ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Javier Marichalar el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcel Burţa va rematar alt.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Balthasar Gebhardt Rauhut de Confinados gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Confinados per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Soroa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Soroa de Confinados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Legazpi

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Un mica després, Albert Causadias de Legazpi va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 68 (Gol de falta): Horea Lăcanu va empatar per a Legazpi, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 170 Minuto 97 (Gol de falta): Al minut 97 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Horea Lăcanu va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Legazpi va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Albert Causadias.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Legazpi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Richard Mägi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 270 Minuto 74 (Ocasión de falta): El Legazpi va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 74 amb un llançament de falta perillós. En Horea Lăcanu però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Albert Causadias va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Josep Siré, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Baltasar Urzáiz Diez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Baltasar Urzáiz Diez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert Causadias de Legazpi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.