Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gran Pena (49250) - Pinatar CF (122063) » 701345503: T70/R4

Copa 701345503 Información oficial sobre el partido 701345503 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

Gran Pena Alineación oficial del equipo 'Gran Pena' en el partido 3 - 5 Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gran Pena Alineación oficial del equipo 'Gran Pena' en el partido 0 - 1 Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gran Pena

Goles Goles

  • 100 Minuto 52 (Gol de falta): Al minut 52, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Ángel Manuel Giménez anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 110 Minuto 58 (Gol de falta): Ángel Manuel Giménez va aconseguir l'empat per a Gran mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Nereo Sanchiño va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gran que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Mira Blasco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 22, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gran, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Iván Sánchez Angulo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Eric Muntada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Gran van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Iván Sánchez Angulo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 96 (Ocasión de contra por la izquierda): Gran van sortir al contraatac al minut 96, però Nereo Sanchiño va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 98 per blocar una centrada d'en Nereo Sanchiño va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 98, Abel Monfragüe de Gran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Sánchez Angulo de Gran amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gran Ángel Manuel Giménez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Paweł Szarafin. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Nereo Sanchiño, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Paweł Szarafin va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Gran i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jordi Mira Blasco xutant per a Gran va fer anar la pilota just on la volia, però Paweł Szarafin, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Iván Sánchez Angulo de Gran, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Paweł Szarafin en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.

Pinatar CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): Al 3 minuts, El Pinatar va fer el 0-1. En Pablo Báez va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El porter de Pinatar va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paco Pedrosa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): El Pinatar va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 3 amb un llançament de falta perillós. En Paco Pedrosa però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 239 Minuto 97 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jaime Cabezas va marxar de Miguel Imperial en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pinatar van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pinatar, Tomás Garayzabal, col·locà la pilota just a les mans d'en Miguel Ozores. El marcador: 2 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, José Antonio Barranco de Pinatar és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Paco Pedrosa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Pinatar.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Pinatar, Daver Dede, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.