Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perrafort FC (1333437) - Eliansito FC (312710) » 701345298: T70/R4

Copa 701345298 Información oficial sobre el partido 701345298 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

Grullenpiernas Alineación oficial del equipo 'Grullenpiernas' en el partido 5 - 2 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Grullenpiernas Alineación oficial del equipo 'Grullenpiernas' en el partido 6 - 1 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grullenpiernas

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Una falta al minut 27 va provocar un lliure directe. Abdur-Razzaq Humair el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Grullenpie amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Carsten Bünsdorf, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Alejandro Salas va incrementar l'avantatge de Grullenpie amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Grullenpie va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Julian Nigg va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Grullenpie va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alejandro Salas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Émeric Desprès gairebé va marcar per a Grullenpie des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alejandro Salas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carsten Bünsdorf de Grullenpie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eliansito FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 63, el jugador visitant Bogdan Cozi va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Eliansito van mostrar una bona compenetració quan al minut 87 van reduir diferències a 5 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Luis Alquézar va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luis Alquézar va deixar a João Emanuel Eulália assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luis Alquézar va marxar de Abdur-Razzaq Humair en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Eliansito van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.