Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avalar FC (1415190) - InOutEye H.C. (798306) » 701191459: T70/R3

Copa 701191459 Información oficial sobre el partido 701191459 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Avalar FC Alineación oficial del equipo 'Avalar FC' en el partido 0 - 4 InOutEye H.C. Alineación oficial del equipo 'InOutEye H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Avalar FC Alineación oficial del equipo 'Avalar FC' en el partido 1 - 5 InOutEye H.C. Alineación oficial del equipo 'InOutEye H.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avalar FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nico Bottecchia hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Avalar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atanas Paunov de Avalar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nico Bottecchia de Avalar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

InOutEye H.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Artur Morgado quedar desmarcat i marcar per a IOE al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ricard Trèmols sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 76 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Alex Siener va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 180 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86, una falta xutada per Guillermo Coalla va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a IOE. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Guillermo Coalla va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Karl Laurenz Spaen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alex Siener, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el IOE va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Seguís 'Pepino' del Pino s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Lluís Munné va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Karl Laurenz Spaen va estar atent i va desviar la pilota a córner.