Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerro CF (1596601) - Ryaneros (1457083) » 701191453: T70/R3

Copa 701191453 Información oficial sobre el partido 701191453 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Cerro CF Alineación oficial del equipo 'Cerro  CF' en el partido 5 - 2 Ryaneros Alineación oficial del equipo 'Ryaneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cerro CF Alineación oficial del equipo 'Cerro  CF' en el partido 2 - 0 Ryaneros Alineación oficial del equipo 'Ryaneros' en el partido
Tiene bastante suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerro CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Lars Grundsten s'emportà una gran ovació del públic local al minut 26, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats van embogir quan en Massimo Grassia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cerro.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Leone Mondonico va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cerro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Lajos Kemény de Cerro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cerro, Luis Enrique Barrachina, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Marius-Ionuţ Fieraru va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Cerro Luis Vergara no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guillermo Ochoa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 2.

Ryaneros

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Armando Orovitz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dietmar Spittel va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 16.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Als 73 minuts de partit, Ekain Eltzartzaga de Ryaneros va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Antonio Montilla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ryaneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Faïssal Alaoui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Sampath Devapriya quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 94 (Ocasión de contra por la derecha): Jofre Gandarias va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ryaneros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 96 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 96 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Dulce, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 239 Minuto 99 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Faïssal Alaoui va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Guercolata per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ryaneros Faïssal Alaoui, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Xander Juliaans. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Roko Čikarela va xutar fora per a Ryaneros, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ryaneros Ekain Eltzartzaga va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.