Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reikfax FC (121732) - U.D. Dream Team (1582689) » 701191312: T70/R3

Copa 701191312 Información oficial sobre el partido 701191312 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Paura JR Alineación oficial del equipo 'Paura JR' en el partido 1 - 3 U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paura JR Alineación oficial del equipo 'Paura JR' en el partido 2 - 1 U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paura JR

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Paura una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Caupolican Guajardo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zach Brown de Paura va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Chairil Ohorella Ngadiman es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Paura va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Egill Guðbjartsson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Paura Chairil Ohorella Ngadiman quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Chairil Ohorella Ngadiman des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 85. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Próspero Potestad la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

U.D. Dream Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): En Endre Varga va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Dream va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Cesare Rognoni la va transformar en el 1 - 2.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 80 minuts quan Liborio Carossia va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Dream.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, José María Mateo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Benjamín Robert al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.