Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Royal Inmundicia Society Team (313638) - CaCeReS CF (120093) » 701190957: T70/R3

Copa 701190957 Información oficial sobre el partido 701190957 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 3 - 1 CaCeReS CF Alineación oficial del equipo 'CaCeReS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 1 - 3 CaCeReS CF Alineación oficial del equipo 'CaCeReS CF' en el partido
Tiene suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alejandro Oña Soto, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Inmundicia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Inmundicia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nils-Arne Adolfsson en un 1 contra 1 amb el porter Marko Feteris, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Umberto Toggenburger va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nuño Comor! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Inmundicia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 111, quan Nils-Arne Adolfsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Umberto Toggenburger va estar a punt d'acabar en gol al minut 112, però el porter visitant Adam Joseph va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bjarke Gravesen de Inmundicia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrien Merlin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nils-Arne Adolfsson va xutar fora per a Inmundicia, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Inmundicia, Alejandro Oña Soto, col·locà la pilota just a les mans d'en Adam Joseph. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Inmundicia Umberto Toggenburger, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Adam Joseph. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Stefan Hansson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Inmundicia Bjarke Gravesen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adam Joseph es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.

CaCeReS CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 69 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en 唐 (Tang) 连智 (Lianzhi) de CaCeReS marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Jani Janttonen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kornel Warzyński va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Oskar Unterkofler va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): CaCeReS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Oskar Unterkofler va quedar-se sol davant el porter Kornel Warzyński, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Mel Maldonado va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kornel Warzyński, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Matej Kokot va estar a punt de posar per davant a CaCeReS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kornel Warzyński va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 110 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 唐 (Tang) 连智 (Lianzhi) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marcos Alcubierre xutant per a CaCeReS va fer anar la pilota just on la volia, però Kornel Warzyński, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Mel Maldonado de CaCeReS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): 唐 (Tang) 连智 (Lianzhi), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Kornel Warzyński va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de CaCeReS i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mario Quondamatteo de CaCeReS anava molt fort i col·locat però Kornel Warzyński no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.