Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Team (1416290) - Pixies Club (1372658) » 701190506: T70/R3

Copa 701190506 Información oficial sobre el partido 701190506 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido 5 - 3 Pixies Club Alineación oficial del equipo 'Pixies Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido 6 - 1 Pixies Club Alineación oficial del equipo 'Pixies Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Madrid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Tomáš Opekar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Hossein Akbarkhani va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Madrid empatava el partit, 2 a 2, al minut 52.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Madrid una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Vitorino Reis, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 67.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Ernst-Jan Endel estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Cassio Raoss va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 72.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tomáš Opekar va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Inozens Schönenberger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Tomáš Opekar tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Mauro Contessa va estar a punt d'empatar per a Madrid quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Albert Sazikov va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Madrid a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Krisztofer Varga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Pixies Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Pixies.C sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Yoann Decobecq va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Doruk Bayça va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pixies.C, Miguel Ramos López, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): En Miguel Ramos López donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 58 el marcador reflectia el 2 - 3.