Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

team peterman (309788) - Sierra Bezaniega (776994) » 701190493: T70/R3

Copa 701190493 Información oficial sobre el partido 701190493 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido 4 - 1 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido 1 - 2 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
Tiene bastante suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team peterman

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Vukašin Mitić va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de peterman.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Miguel Abela va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de peterman.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): peterman va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Jair Arroyo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nolan Lau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Abela. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Hammudi Hakim gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jussi Ali-Hokka va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Etienne Donhauser de peterman va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Miguel Abela de peterman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de peterman, Daniele Zizzoli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ansgar Bontenackels de peterman va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Vukašin Mitić de peterman, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jussi Ali-Hokka en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de peterman Etienne Donhauser no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jussi Ali-Hokka es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.

Sierra Bezaniega

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Bezaniega va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andrija Perkušić, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Baturalp Arslan de Bezaniega, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 14, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 94 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Mikael Blomtorp va deixar a Avishay Amor assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikael Blomtorp de Bezaniega la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Baturalp Arslan va xutar fora per a Bezaniega, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Mikael Blomtorp de Bezaniega va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Andrija Perkušić, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Eirik Kurvits va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bezaniega i 3 - 1 al marcador.