Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bk chechu (436005) - Conjunto Vacío (486120) » 701190447: T70/R3

Copa 701190447 Información oficial sobre el partido 701190447 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Bk chechu Alineación oficial del equipo 'Bk chechu' en el partido 1 - 3 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bk chechu Alineación oficial del equipo 'Bk chechu' en el partido 2 - 0 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bk chechu

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Veljko Ćosić, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a chechu.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): chechu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Veljko Ćosić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al 34, Raúl Caruana hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Azfar Ta'ib. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Veljko Ćosić no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Raúl Caruana hauria d'haver estat gol al minut 55 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): chechu va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 76 que Azfar Ta'ib no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alain-Raymond Torbeyns, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Utku Göktürk de chechu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Jorge León Mendoza va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, La Roja, al minut 14. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Jorge Garcés de La Roja va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ignacio Rocha va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del La Roja, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de La Roja va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ernesto Martínez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Solano de La Roja es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Garcés de La Roja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.