Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

5torres Team (309490) - Hernán Cortés CF (307974) » 701190424: T70/R3

Copa 701190424 Información oficial sobre el partido 701190424 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

5torres Team Alineación oficial del equipo '5torres Team' en el partido 0 - 5 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
5torres Team Alineación oficial del equipo '5torres Team' en el partido 0 - 3 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

5torres Team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Cyril Norel de 5torres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hernán Cortés CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Fernando Cos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Csaba Szalka va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jaime Pérez, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Xisco Estol va anar a parar al cap de Adrián Costa que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Hernán el 0 - 3.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Passaven 79 minuts quan en Roël van der Duim va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Hernán l'avantatge per 0 - 5. Csaba Szalka en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Adrián Costa va estar a punt de posar per davant a Hernán amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Krzysztof Górski va impedir un gol cantat.
  • 289 Minuto 28 (Ocasión evento especial): Xisco Estol va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 28, però no s'esperava que en Sergio Porretti, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Rogelio Ezquerra de Hernán va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfredo Ventura. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Csaba Szalka es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Hernán quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rogelio Ezquerra va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Adrián Costa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Adrián Costa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Hernán va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Xisco Estol s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.