Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.Berciana (437923) - Tucán C.F. (1591813) » 701190420: T70/R3

Copa 701190420 Información oficial sobre el partido 701190420 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido 5 - 2 Tucán C.F. Alineación oficial del equipo 'Tucán C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido 1 - 3 Tucán C.F. Alineación oficial del equipo 'Tucán C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.Berciana

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manuel Checa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del S.D.Berciana se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador Fernando Robles de S.D.Berciana, després de 57 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Raúl Lapeña Méndez la va rematar Cipriano Corsia amb una magnífica volea que va fer pujar per a S.D.Berciana el 3 - 1.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de S.D.Berciana eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 76, Raúl Lapeña Méndez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 1.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Marcelino Frera va descol·locar totalment la defensa contrària i Doru Ştef no va perdonar i va marcar el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): S.D.Berciana va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Robles en un 1 contra 1 amb el porter Rick Kürten, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Cipriano Corsia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de S.D.Berciana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Robles va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Lapeña Méndez va rematar alt.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Doru Ştef per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rick Kürten va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Checa de S.D.Berciana es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tucán C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): David Ortiz el Viejo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Un mica després, David Ortiz el Viejo de TCF va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Steffen Understrup quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Simón Espasens va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de David Ortiz el Viejo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de TCF havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.