Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules cf Alicante (1433114) - Bereschit FC (1589735) » 701190260: T70/R3

Copa 701190260 Información oficial sobre el partido 701190260 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 3 - 6 Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 2 - 3 Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,1 % 61,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules cf Alicante

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Hercules s'avançava al marcador al minut 17, després d'un rebot que va caçar en Lenin Padilla per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passava el minut 40 del matx, quan l'atent Luis Peña Bermudo va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Louis Kumah va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Jindřich Krahulec gairebé va marcar per a Hercules des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Per Sommarholt va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hadamar Dinhopl de Hercules es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jindřich Krahulec.

Bereschit FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bereschit van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Cristian Bordes.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cristian Bordes es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Raúl Nicolás, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 139 Minuto 63 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Genís Quintanilla! Un inimaginable dribbling sobre Gotzon Aspuru va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 4 per a Bereschit.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Evžen Hoskovec va augmentar l'avantatge de Bereschit a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Passaven 78 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jonni Rantala va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Libero Biancato va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristian Bordes de Bereschit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Luis Galbarro de Bereschit amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.