Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - KomidaparaZebras.es (441762) » 701190150: T70/R3

Copa 701190150 Información oficial sobre el partido 701190150 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 4 - 5 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 1 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
Tiene mucha potra 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gideon Herkens de Stormclaws va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 80, Gideon Herkens va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Steve Hickman que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Mariusz Kamała va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Stormclaws que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Stormclaws van sortir al contraatac al minut 63, però Götz Falko Gruendl va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Stormclaws van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 83 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Raúl Canellas no va ser gens encertat.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tullio Ciccillo de Stormclaws va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Mariusz Kamała al minut 86 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Stormclaws van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Raúl Canellas des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Ausiàs Sirerol de Stormclaws va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Einārs Dučkēns xutant per a Stormclaws va fer anar la pilota just on la volia, però Heinrich Szabo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Stormclaws, Götz Falko Gruendl, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jèp Picas de Stormclaws anava molt fort i col·locat però Heinrich Szabo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Raúl Canellas de Stormclaws, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Heinrich Szabo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Steve Hickman va xutar fora per a Stormclaws, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!

KomidaparaZebras.es

Goles Goles

  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Manuel Dawyndt per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Pieter-Jan Steehouwer, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Es duien 92 minuts de partit jugats quan Pieter-Jan Steehouwer va estar a punt de posar per davant a Zebras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Einārs Dučkēns va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Al minut 96, un refús desafortunat de Einārs Dučkēns, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pieter-Jan Steehouwer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Zebras Georgi Trifonov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Einārs Dučkēns es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zebras Piotr Kańtoch va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Manuel Dawyndt va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zebras Hervé Raffier va intentar enganyar Einārs Dučkēns amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En István Stollár anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Zebras.