Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linces de la Mancha F.C. (434109) - POLI ZEN (1335041) » 701189791: T70/R3

Copa 701189791 Información oficial sobre el partido 701189791 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Linces de la Mancha F.C. Alineación oficial del equipo 'Linces de la Mancha F.C.' en el partido 1 - 6 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Linces de la Mancha F.C. Alineación oficial del equipo 'Linces de la Mancha F.C.' en el partido 1 - 0 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linces de la Mancha F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En Maíz Tolosa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lynx Men, un peu providencial d'en Xaver Tschiffely va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joan Fonollosa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Robert Deane va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

POLI ZEN

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Maciel Rodrigues Mota de POLI va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de POLI va ser finalitzada des de l'esquerra per Aralar Areitikaurtena al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de POLI va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sena Bourou Ngobi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Maciel Rodrigues Mota de POLI l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 62 de partit.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 68 minuts quan Gurdunfo Pan va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 5 per a POLI.
  • 142 Minuto 92 (Gol de contra por la izquierda): Aralar Areitikaurtena va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de POLI i marcant el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Shihab Al-Baker va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de POLI que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.