Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heviorros C.F (1333366) - Zombiepique (437003) » 701011173: T70/R2

Copa 701011173 Información oficial sobre el partido 701011173 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Heviorros C.F Alineación oficial del equipo 'Heviorros C.F' en el partido 2 - 3 Zombiepique Alineación oficial del equipo 'Zombiepique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Heviorros C.F Alineación oficial del equipo 'Heviorros C.F' en el partido 2 - 4 Zombiepique Alineación oficial del equipo 'Zombiepique' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heviorros C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Trần Hoàng Việt ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Heviorros es posava per davant 1 a 0.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Tarcísio Nogueira van servir per superar a l'últim defensor, en Remi Sanchiz. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Heviorros cantant "Tarcísio Nogueira selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Jusèp Loís Masana, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 el Heviorros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Américo Molino no va estar gens encertat.

Zombiepique

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 27 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Handerson das Neves de Zombiepique marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Passats 70 minuts de partit, Zombiepique es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Senín Bouzón es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zombiepique prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Gonzalo Lara Parreño.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Zombiepique va estar a punt d'empatar al 24 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Senín Bouzón que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Handerson das Neves de Zombiepique, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Lara Parreño de Zombiepique va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavi Guardiola.