Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DentudoNapion FC (315011) - C0sta Verde (1417249) » 701011106: T70/R2

Copa 701011106 Información oficial sobre el partido 701011106 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Pilotos Alineación oficial del equipo 'Pilotos' en el partido 5 - 4 C0sta Verde Alineación oficial del equipo 'C0sta Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pilotos Alineación oficial del equipo 'Pilotos' en el partido 2 - 0 C0sta Verde Alineación oficial del equipo 'C0sta Verde' en el partido
Tiene bastante suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilotos

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va premiar Pilotos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. 卞 (Bian) 尔光 (Erguang) va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Robin Quenot va descol·locar totalment la defensa contrària i Marco Mendes no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69 en Marco Mendes va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 118 Minuto 96 (Gol evento especial córner peinado): Igor Wurm va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pilotos, Jeff Gresham, que va marcar, sense saber com, el 4 - 4.
  • 121 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103 els aficionats van embogir quan en Grzegorz Skrunda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Pilotos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hannes Friedberg va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 38 podia haver acabat en gol, però Jawed Ichafi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hannes Friedberg per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jawed Ichafi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

C0sta Verde

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Un mica després, Alessandro Rondena de C0sta va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 75 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar James Chaurembo.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per C0sta va ser Alessandro Rondena, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 95, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Diamantino Ferreira es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Heintje Poten va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 207 Minuto 93 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): C0sta va ser a punt de marcar al minut 93, quan el seu jugador Jorge Amado Louro va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.