Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TK_Katana (1591434) - Charlotte CF (772027) » 701010809: T70/R2

Copa 701010809 Información oficial sobre el partido 701010809 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido 5 - 2 Charlotte CF Alineación oficial del equipo 'Charlotte CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido 9 - 0 Charlotte CF Alineación oficial del equipo 'Charlotte CF' en el partido
Es un cenizo 8.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TK_Katana

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Charlotte. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Cejudo-Alcántara la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TK_Katana es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 18.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Cejudo-Alcántara ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TK_Katana es posava per davant 2 a 1.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Als 38 minuts de joc, els nois de TK_Katana van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Marco Reitmann augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): TK_Katana va aconseguir el 4 - 1 quan Víctor Cejudo-Alcántara va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TK_Katana va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Cejudo-Alcántara progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): TK_Katana va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Víctor Cejudo-Alcántara va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gilberto Redondo per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Luis Grimosachs va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Karl Prue es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Molleví Esquirol de TK_Katana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andoni Maza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Charlotte CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Majid Baboli per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 67 minuts quan Jesús González-Mohíno va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 2 per a Charlotte.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Charlotte va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Miguel Ángel Fuentes González va quedar-se sol davant el porter Andrey Kulachek, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Vasa de Charlotte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.