Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Locos Bajitos (1417446) - Los Bum Bums F.C (988684) » 701010706: T70/R2

Copa 701010706 Información oficial sobre el partido 701010706 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido 8 - 2 Los Bum Bums F.C Alineación oficial del equipo 'Los Bum Bums F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido 8 - 0 Los Bum Bums F.C Alineación oficial del equipo 'Los Bum Bums F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Locos Bajitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): F.C.Locos s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Christopher Kinely per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 190 Minuto 28 (Gol de falta): En Bermudo Belizón va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de F.C.Locos a 3 - 0. Christopher Kinely va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.Locos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edesio Verdes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan F.C.Locos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ceder Wierda des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): F.C.Locos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Saro Rango va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Christopher Kinely va incrementar l'avantatge de F.C.Locos amb el 7 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kibron Kassahun va aprofitar per marcar el 8 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Saro Rango, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Saro Rango es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 290 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Bermudo Belizón va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacob Graf de F.C.Locos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Bum Bums F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Otkun Suyunov sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ole Furnes que, efectivament, va fer pujar el 6 - 1!
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Bums seguien lluitant fins al final. Al minut 59, fruit d'aquests esforços, Enrique Orxe va marcar el 6 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.