Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adrianenc (120658) - Laia Sils Club (1459560) » 701010449: T70/R2

Copa 701010449 Información oficial sobre el partido 701010449 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Adrianenc Alineación oficial del equipo 'Adrianenc' en el partido 4 - 3 Laia Sils Club Alineación oficial del equipo 'Laia Sils Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Adrianenc Alineación oficial del equipo 'Adrianenc' en el partido 2 - 0 Laia Sils Club Alineación oficial del equipo 'Laia Sils Club' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adrianenc

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Michele Pontanari s'emportà una gran ovació del públic local al minut 33, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): Adrianenc va agafar avantatge al minut 43 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Elísio Carvalhos fent així el 2 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Michele Pontanari, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Adrianenc va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Etienne Trentelman, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Iman Khayyat que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Adrianenc Michele Pontanari quasi va assolir l'empat al minut 23 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 钱 (Qian) 轩荣 (Xuanrong) va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Jerry Ahlberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Michele Pontanari gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jerry Ahlberg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Adrianenc ho intentava per la dreta per mitjà de 钱 (Qian) 轩荣 (Xuanrong), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Laia Sils Club

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 4 minuts, Manuel Bernardo Henriques va superar per velocitat Elísio Carvalhos per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Yunis Lehri va marcar al minut 66 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 2.
  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Laia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Harto Tuiskula va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Yunis Lehri va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chris Camus de Laia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.