Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO (777587) - DarkSala2.0 (1418867) » 701010281: T70/R2

Copa 701010281 Información oficial sobre el partido 701010281 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO Alineación oficial del equipo 'U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO' en el partido 3 - 5 DarkSala2.0 Alineación oficial del equipo 'DarkSala2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO Alineación oficial del equipo 'U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO' en el partido 0 - 3 DarkSala2.0 Alineación oficial del equipo 'DarkSala2.0' en el partido
Tiene bastante suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al SP Y SP una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Rémy 'Karim Benzema' Lamotte, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 32.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 69 minuts quan Adrián 'Morty' Carmona va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Rémy 'Karim Benzema' Lamotte, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el SP Y SP va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Marc-André Voisin aconseguint el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El SP Y SP va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Rémy 'Karim Benzema' Lamotte va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Rémy 'Karim Benzema' Lamotte va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SP Y SP se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

DarkSala2.0

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DarkSala2.0. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Luigi Fusco xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 77 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Marek Powierza.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sergio Frigola marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 93, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Toni Desmás es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 99 (Gol por el centro): Al minut 99, Marek Powierza va augmentar l'avantatge de DarkSala2.0 a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luigi Fusco ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 290 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Oliver Kivi va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Toni Desmás després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcijonas Gurjanovas va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): DarkSala2.0 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Luigi Fusco va quedar-se sol davant el porter Marcijonas Gurjanovas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luigi Fusco que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Marcijonas Gurjanovas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oliver Kivi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sergio Frigola es va quedar sol davant del porter, al minut 101. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Luigi Fusco de DarkSala2.0 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 94 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luigi Fusco se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.