Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Inter Madrid (1458460) - Levantinista UD (801332) » 701010048: T70/R2

Copa 701010048 Información oficial sobre el partido 701010048 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Athletic Parricero Alineación oficial del equipo 'Athletic Parricero' en el partido 3 - 1 Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Parricero Alineación oficial del equipo 'Athletic Parricero' en el partido 2 - 1 Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Parricero

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Parricero va ser Chuan Barato.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Parricero van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 37 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gianluca Carlo Stiletto no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58, Gianluca Carlo Stiletto arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 117 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gianluca Carlo Stiletto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianluca Carlo Stiletto de Parricero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Parricero Luis Macías, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pancho Losada Alvear. El marcador continuava 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Javier Viejo va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Parricero a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ricardo Anguiano anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Parricero.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Parricero, Marcos Fresnillo, col·locà la pilota just a les mans d'en Pancho Losada Alvear. El marcador: 3 - 1.

Levantinista UD

Goles Goles

  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 47, Leoncio Pastor Merino va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Tino Rebsteck que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Mañeru ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Leoncio Pastor Merino va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Carlos Mendes aquest no va estar a l'altura.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): LUD va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Tino Rebsteck va quedar-se sol davant el porter Javier Piñero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): LUD va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tino Rebsteck es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 119 (Ocasión por la izquierda): Leoncio Pastor Merino va marcar al minut 119 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gordon Lehrte de LUD es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gordon Lehrte va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Leoncio Pastor Merino de LUD va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Carlos Mendes va xutar fora per a LUD, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pablo Sánchez Lozano de LUD va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LUD Ernest Mcdonald va intentar enganyar Javier Piñero amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.