Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

viatoreño (992204) - Cumxot Team (776753) » 701009911: T70/R2

Copa 701009911 Información oficial sobre el partido 701009911 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

viatoreño Alineación oficial del equipo 'viatoreño' en el partido 0 - 3 Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
viatoreño Alineación oficial del equipo 'viatoreño' en el partido 2 - 1 Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,0 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

viatoreño

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Geppino Besenzon de viatoreño va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 22, però no va estar gaire encertat.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Dorian Blachon va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): viatoreño va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Yoann Brune va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marc Martí va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al 55, Beau Verschoor hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Marc Martí. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Sylvain Charette de viatoreño es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 73, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Beau Verschoor va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 75 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Talha Anees de viatoreño es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cumxot Team

Goles Goles

  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Alfons Perelló al minut 17 va permetre a Cumxot prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Alfons Perelló de Cumxot va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfons Perelló va augmentar l'avantatge de Cumxot a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Cumxot van sortir al contraatac al minut 76, però Ismael Serra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.