Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Effenberg Kahn (1419526) - Nos duele F.C (1432858) » 701009899: T70/R2

Copa 701009899 Información oficial sobre el partido 701009899 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

New Effenberg Kahn Alineación oficial del equipo 'New Effenberg Kahn' en el partido 3 - 4 Nos duele F.C Alineación oficial del equipo 'Nos duele F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Effenberg Kahn Alineación oficial del equipo 'New Effenberg Kahn' en el partido 2 - 0 Nos duele F.C Alineación oficial del equipo 'Nos duele F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Effenberg Kahn

Goles Goles

  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Effenberg equilibrava els comptes al minut 20 quan en Gian Luca Valpreda va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Una falta al minut 30 va provocar un lliure directe. Gian Luca Valpreda el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Gian Luca Valpreda es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gian Luca Valpreda de Effenberg amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gian Luca Valpreda va xutar fora per a Effenberg, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Effenberg Paweł Ołdakowski va intentar enganyar Dan-Gabriel Horhogea amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jorge Pavone anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Effenberg.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Anton Egerer de Effenberg va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Effenberg Erlo Arantegi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Nos duele F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El porter de duele va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Chrisanthos Dounavis va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de duele va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mustafa Hazım Şükür, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Ángel Villalobos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de duele que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del duele sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ángel Villalobos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 97 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Halil Eisner de duele es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Domniţa de duele va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 113, Hanns-Rainer Fruchtbaum de duele va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ángel Villalobos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de duele, Halil Eisner, col·locà la pilota just a les mans d'en György Öreg. El marcador: 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de duele Rasmus Hallerberg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de György Öreg. El marcador continuava 3 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Hanns-Rainer Fruchtbaum va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de duele a la tanda de penals: 3 - 4!