Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antonicus Maximus (1416208) - Estrella del Llano, C.F. (491274) » 701009854: T70/R2

Copa 701009854 Información oficial sobre el partido 701009854 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Antonicus Maximus Alineación oficial del equipo 'Antonicus Maximus' en el partido 4 - 2 Estrella del Llano, C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella del Llano, C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antonicus Maximus Alineación oficial del equipo 'Antonicus Maximus' en el partido 2 - 1 Estrella del Llano, C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella del Llano, C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antonicus Maximus

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors del Antonicus amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 26, deixant Yakup Şatır en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Antonicus prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Jarne Thieffry va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Jarne Thieffry va incrementar l'avantatge de Antonicus amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marek Drzymalski va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Amb 13 minuts disputats, Ricardo Llera gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Sami Corstjens va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Antonicus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo Llera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Llera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Ricardo Llera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ioan Mihaiu per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sami Corstjens va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Yakup Şatır una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Sami Corstjens va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Estrella del Llano, C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Falko Amsüss de Estrella es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Guido Sandaza va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Estrella en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Jordi Lluís Mesquida, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Boris Draabe no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60 del partit, Javier Martínez de l'equip Estrella, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.