Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alarófc (1455643) - Atlètic de Vallmanya (493314) » 701009788: T70/R2

Copa 701009788 Información oficial sobre el partido 701009788 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

alarófc Alineación oficial del equipo 'alarófc' en el partido 2 - 3 Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alarófc Alineación oficial del equipo 'alarófc' en el partido 0 - 3 Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alarófc

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Kaskazini Malangalila va donar a alarófc un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 110 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, alarófc van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Jaime Sastre Moyano va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del alarófc sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Stefan Budimčević, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pruden Pacheco va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Pedro Martín Cerro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Pedro Castellón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de alarófc que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Jaime Sastre Moyano quasi empata el partit al minut 77, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jawad Lamari de alarófc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian Jacob de alarófc es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Atlètic de Vallmanya

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Petri Suikka va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Víctor Vilatarsana que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Vallmanya.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Vallmanya prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Antoíño Churruchaos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Víctor Vilatarsana va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Axel Galvis va poder marcar per a Vallmanya en un servei de cantonada picat per en Petri Suikka quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 260 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Petri Suikka va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Víctor Vilatarsana, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vallmanya va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jean-François Strittmatter. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.