Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quintela-Benfiquistas (991242) - F.C Athletic Viladecans (1333040) » 701009667: T70/R2

Copa 701009667 Información oficial sobre el partido 701009667 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido 8 - 9 F.C Athletic Viladecans Alineación oficial del equipo 'F.C Athletic Viladecans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido 4 - 3 F.C Athletic Viladecans Alineación oficial del equipo 'F.C Athletic Viladecans' en el partido
Tiene mucha potra 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,6 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quintela-Benfiquistas

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jan Stachecki, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Quintela-Benfiquist se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Quintela-Benfiquist va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jan Stachecki progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 125 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 3 el va marcar Nol Verstraeten a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Xavier Florent va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Quintela-Benfiquist s'avançava al marcador al minut 93, després d'un rebot que va caçar en Lucian Crăpătureanu per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Jamal Abdulrafee Al-Shukaily gairebé va marcar per a Quintela-Benfiquist des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Jorge Humberto Rodrigues Medeiros del Quintela-Benfiquist ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frank Nordstoga de Quintela-Benfiquist es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Sante Froio de Quintela-Benfiquist va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Quintela-Benfiquist Jakob Wolfert, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Christopher Cursdorf. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Frank Nordstoga de Quintela-Benfiquist va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Henrik Eriksson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Florian Garnier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Quintela-Benfiquist.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Quintela-Benfiquist İsa Remzi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Christopher Cursdorf es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Quintela-Benfiquist, Xavier Florent, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jan Stachecki, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Christopher Cursdorf va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Quintela-Benfiquist i 8 - 8 al marcador.

F.C Athletic Viladecans

Goles Goles

  • 153 Minuto 60 (Gol por la derecha): ATV van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 60 quan Aleksandar Milačić sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Joona Olmala de ATV va marcar de penal l'empat al minut 65.
  • 163 Minuto 111 (Gol por la derecha): Al minut 111 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Fru Bassoken que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Joona Olmala quasi redueix la diferència al marcador al minut 33, però una gran estirada d'en Jakob Wolfert va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Joona Olmala va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 263 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Johannes Falkner sol davant la porteria al minut 104, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Christopher Cursdorf va xutar fora per a ATV, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Ido Wasserman de ATV és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Dirk-Volker Vollandt de ATV, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jakob Wolfert en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Joona Olmala de ATV li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Jakob Wolfert posant el 6 - 7 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ATV Fru Bassoken va intentar enganyar Jakob Wolfert amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Aleksandar Milačić de ATV, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jakob Wolfert en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 057 Minuto 134 (Penalti marcado (nervioso)): En Johannes Falkner no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Jakob Wolfert encara el va fer més i el marcador va situar-se 8 - 9 per a ATV.