Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Melón Balompie (1418325) - SD WSKA (1372644) » 701009197: T70/R2

Copa 701009197 Información oficial sobre el partido 701009197 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido 0 - 3 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido 1 - 0 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Melón Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kasper Malchin va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Zdeněk Menčík, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ljudevit Klanac va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Franz Wagner rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

SD WSKA

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Pedro Colmenares va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a WSKA.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): En Fabian Bathurst va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): WSKA va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Stéphane Esquerre la va transformar en el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de WSKA van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 25 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Stéphane Esquerre, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Bernd Schmuden va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ben Eloy va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): WSKA van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Stéphane Esquerre no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WSKA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stéphane Esquerre, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stéphane Esquerre de WSKA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.