Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OrtegaFC (1461551) - Outeiro FC (120865) » 701009104: T70/R2

Copa 701009104 Información oficial sobre el partido 701009104 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

sants brasil Alineación oficial del equipo 'sants brasil' en el partido 2 - 0 Outeiro FC Alineación oficial del equipo 'Outeiro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sants brasil Alineación oficial del equipo 'sants brasil' en el partido 2 - 1 Outeiro FC Alineación oficial del equipo 'Outeiro FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sants brasil

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): brasil va gaudir d'un penal a favor al minut 14, però el jugador Arnaud Mallet va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Dmitriy Brandukov.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): brasil va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerald Janeck ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arnaud Mallet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): Arnaud Mallet quasi dona a brasil l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 208 Minuto 106 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Davide Luigi Iannamorelli de brasil va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gerald Janeck que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 110 per blocar una centrada d'en Arnaud Mallet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de brasil.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Arnaud Mallet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de brasil Davide Luigi Iannamorelli va intentar enganyar Dmitriy Brandukov amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de brasil Honoriu Covaciu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dmitriy Brandukov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de brasil, Predrag Trifunović, col·locà la pilota just a les mans d'en Dmitriy Brandukov. El marcador: 2 - 0.

Outeiro FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Juuso Tossavainen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 49, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfredo Jacarezinho va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Arsèni Estalella de Outeiro va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Outeiro Abdelbassir Assouli, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alfredo Jacarezinho. El marcador continuava 1 - 0.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Salva Rojas Mendoza, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alfredo Jacarezinho va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Outeiro i 2 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bogdan Bere va xutar fora per a Outeiro, el marcador es va quedar igual: 2 - 0, ja es veia a venir!