Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rocafort de Vallbona (1437507) - Club Atlético Runa (48941) » 701008837: T70/R2

Copa 701008837 Información oficial sobre el partido 701008837 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Rocafort de Vallbona Alineación oficial del equipo 'Rocafort de Vallbona' en el partido 4 - 2 Club Atlético Runa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Runa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rocafort de Vallbona Alineación oficial del equipo 'Rocafort de Vallbona' en el partido 5 - 1 Club Atlético Runa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Runa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rocafort de Vallbona

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Miio Pesämaa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rocafort V.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Corria el minut 51 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tristan Cazaban, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Erick Carhuaricra va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Miio Pesämaa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Varlam Gamsakhurdia va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Rocafort V va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miio Pesämaa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Gordon De Milt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Villerías va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Erick Carhuaricra va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12 en Fabrizio Marveggio va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miio Pesämaa de Rocafort V va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club Atlético Runa

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Jonathan Moreno Torres va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats de Atlético van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Juan Simón va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Juan Simón va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonathan Cabasés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.