Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jalapeños FC (1459564) - Hellacopter FC (1371607) » 701007391: T70/R2

Copa 701007391 Información oficial sobre el partido 701007391 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

At. Castrense Alineación oficial del equipo 'At. Castrense' en el partido 2 - 4 Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Castrense Alineación oficial del equipo 'At. Castrense' en el partido 1 - 2 Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,9 % 45,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Castrense

Goles Goles

  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Castrense sempre confia amb les genialitats d'en Lauri Kantinkoski; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 4.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Castrense va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Daren Tate, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Castrense per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daren Tate, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Castrense per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Matthew Goodman va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Mikael Heikintalo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Rakhshan Afghahi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Castrense que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Hellacopter FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Al minut 16 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Jean Ferréol va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Artur Biel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 0 - 2 per a Hellacopter.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jukka Pitkäkangas de Hellacopter l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 67 de partit.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 en Leon Piroş va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jean Ferréol podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 4 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Lucio Di Lillo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hagay Shteinman, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 284 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Al minut 57 de joc, Jean Ferréol de Hellacopter va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Lucio Di Lillo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Lucio Di Lillo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.